Probkeme me zhbllokimin e iPhone 3G bb 5.15.04

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Probkeme me zhbllokimin e iPhone 3G bb 5.15.04

Ervini
This post was updated on .
kam iphone 3g me bb 5.15.04 me verzion 4.2.1, kam instaluar ultrasnOw po nuk ka efekt nuk me vin valet, e kam provuar me e bo install ipad bb edhe downgrade from ipad bb po nuk ndryshon asgje persi me mbet bb 5.15.o4. qfare duhet te bej??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone bb 5.15.04

dendi
Administrator
Nëse e ke provuar të bësh Downgrade me këtë guidë dhe nuk të ka funksionuar http://www.iphonealbania.net/2012/06/si-te-beni-downgrade-te-basebandit-0615.html atëherë ke një iPhone të prodhuar javën e 34-të të 2011 ose versionet më të ri dhe nuk mund të zhbllokohet me këtë mënyrë!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone bb 5.15.04

Ervini
une e kam pasur verzionin 4.1 me bb 06.15.00 por pasi qe e bera update ne 4.2.1 me doli bb 5.15.04. e kam provuar me ket guid per ta ber downgrade po nuk mka funksionu. ka ndonje menyr tjeter??
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone bb 5.15.04

dendi
Administrator
Kjo është mënyra e vetme për të bërë downgrade, po më duket e çuditshme që të ka kaluar në baseband 5.15.04. Provoje ta besh edhe njehere guiden ose te instalosh ipad bb me redsn0w dhe me pas te besh downgrade. Nese nuk ta lejon një gjë të tillë ose të del ndonjë mesazh në redsn0w që iPhone është i prodhimit mbas datës 34 atëherë nuk e bën dot!