Pobleme me app Weather dhe Cydia pas jailbreak iOS 6.1

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Pobleme me app Weather dhe Cydia pas jailbreak iOS 6.1

LeDioN
This post was updated on .
hi stafi!kam ber jalibreak ios6.1.por kam probleme me weather dhe nuk istaloj dot appscyndhe kur hap cydjen dalin disa errore me te verdhe.kur bera restor ishte e thjesht se istalova dhe ios 6.1 nga itunes por nqs bej tani mos duhet te shkarkoj ndo nje gje per ta ber restore? dhe te krijoj nga e para jalibreak
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pobleme me app Weather dhe Cydia pas jailbreak iOS 6.1

dendi
Administrator
Për problemin me Weather po kërkojmë edhe ne një zgjidhje alternative, dhe në ditët në vazhdim do të bëjmë një artikull. Nërsa për problemet me Cydia, provo ta fikësh dhe rindezësh iPhone dhe ta hapësh edhe mbyllesh Cydia disa herë sepse nga mbingarkesa e kanë shumë vetë këtë problem.