Po pres Gevey Sim, a duhet te bej update ne iOS 5.1?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Po pres Gevey Sim, a duhet te bej update ne iOS 5.1?

ani
This post was updated on .
Pershendetje  me ka dale te settings nje software update per OS 5.1 ta instaloj apo jo? pasi une po pres te dali gavey sim per bb 5.0.1 (9A405) apo ska lidhje? faleminderit paraprakisht
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: software update

dendi
Administrator
Jo nuk duhet ta besh pasi ne rradhe te pare nuk ka akoma jailbreak per iOS 5.1 dhe plus Gevey Sim qe do te dale eshte kompatibel me iOS 5.0.1 por nuk dihet nese do te suportoje edhe iOS 5.1. Keshtu qe eshte mire mos ti besh update!
ani
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: software update

ani
shume flm adm!