Pershendetje

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Pershendetje

Gaga
Pershendetje te nderuar,

A ka mundesi te me ndihmoni ne nje problem , e kam nje email icloud, por aty ma qet qe e kan mbyll per ceshtje sigurie, nuk kam mundesi as tja boj delete account ne icloud sepse ma lyp passwordin dhe nuk ma pranon passwordin sepse e kan mbyll accountin dhe nuk mundem ta aktivizoj perseri ?