Pershendetje!

classic Classic list List threaded Threaded
10 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Pershendetje!

Emiljano
Pershendetje te gjitheve! Ju uroj per web dhe ju falenderoj njekohesisht per mundesine qe na jepni. Une kisha vetem nje pyetje. Kam nje iPhone4 qe punon vetem me AMC dhe aktualisht po e perdor me cip, dua qe ti bej UPDATE iOS5. C'fare me sugjeroni dhe a ka rezik qe te me bllokohet tel nese i bej Update? Ju faleminderit!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje!

dendi
Administrator
Duhet ta besh patjeter me preserve baseband, perndryshe e bllokon. Ndiq me kujdes kete guiden
http://www.iphonealbania.net/2012/01/perditesoje-ios-501-duke-ruajtur.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje!

Emiljano
Faleminderit per informacionin, po e provoj sipas guides.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje!

Emiljano
In reply to this post by dendi
Pershendetje!

Kisha edhe nje pyetje perpara se te filloj te bej proceduren per update, nese kompjuteri im nuk ka windows origjinal, ka problem ne proceduren e update?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje!

the_lizard_king
Administrator
Nuk besoj te kete probleme dhe ska pse te kete. ki kujdes ndiqi hapat me kujdes.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje!

Emiljano
Kam Basbandin e kam 3.10.01 ka ndonje problem?
Po nese i hedh vetem Jailbreak pa i hedh iOS 5.0.1 si mund ta bej?

Kam aritur deri tek faza kur duhet te fus iPhone ne PC, po dokumentat qe kam ne tel me fshihen te gjitha ?

Te lutem me ndihmo se duhet ta bej tani...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje!

Emiljano
pse ketu tek Guida eshte redsnOw 09.10b1 ndersa une e kam b3 ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje!

the_lizard_king
Administrator
Sepse b3 është version më i ri se b1 dhe ne i updatojme linqet kur mundemi :-)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje!

Emiljano
pasi bera hapat e para, nuk vazhdoi me tej...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pershendetje!

dendi
Administrator
Niq me kujdes çdo hap sepse guida ajo eshte