Për të kaluar në iOS 6.1.2, duhet të bëj thjeshtë update apo edhe restore?

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Për të kaluar në iOS 6.1.2, duhet të bëj thjeshtë update apo edhe restore?

Liberti
This post was updated on .
Pershendetje Iphone Albania

Tash pasi un e kam ios 6.1.1 jailbreak, a duhet ta bej vetem update apo restore per te kaluar ne ios 6.1.2 dhe pastaj ta beje jailbreak.

Faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: IOS 6.1.2

Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: IOS 6.1.2

dendi
Administrator
Mirë është t'i bësh restore dhe më pas update në iOS 6.1.2, pasi nuk ngel asnjë shenjë nga jailbreak i vjetër dhe nuk do të kesh asnjë problem. Por mund t'i bësh edhe direkt update dhe më pas jailbreak, nuk duhet të kesh probleme, megjithatë unë të sugjeroj me restore. Mund të zgjedhësh ti si të duket më mirë, por mund të mbash edhe iOS 6.1.1 nëse nuk ke pasur probleme!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: IOS 6.1.2

bekim008
kam nevoj per nje ndihm deshta te bej update iphonin nga 5.1.1 ne 6.1.2 full unlock dhe jailbreak eshte iphoni ne ios 5.1.1
problemi eshte qe kur e bej update nga itunes me del errori 3194 si ta vazhdoj apo qfar me sygjeroni ju

faleminderit per mirkuptim