Pas instalimt te ios7 ne ip 5 , kam problem me zë ?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Pas instalimt te ios7 ne ip 5 , kam problem me zë ?

berti
Pershendetje IphoneAlbania ,  Kam nje Iphone 5 , IOS7 ,  qe 2 , 3 her kam preoblem , me humb zeri , per ta rregullu problemin  , me duhet ta fik , dhe pastaj ta ndez perseri ,

Faleminderit . .
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Pas instalimt te ios7 ne ip 5 , kam problem me zë ?

Paranormal Attack
pastroi vendin ku futet karikuesi dhe vendin ku futen kufjet