Nuk mund te aktivizoj iphone

classic Classic list List threaded Threaded
19 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Nuk mund te aktivizoj iphone

nesti22
This post was updated on .
Pershendetje,
Kam iphon 3gs dhe nuk po e aktivizoj dot pasi me del ky mesazh "your iphone could not be activated" (bashkangjitur dhe foto).. e provova dhe me kart por prap e njejta gje.. faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

dendi
Administrator
Provo ta lidhësh me iTunes në kompjuter për ta aktivizuar
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

bledar_c
pershendetje! ju lutem me ndihmoni nese mundeni! kur po e lidhja tel me itunes me nxori IPHONE RECOVERY MODE, e bera ok dhe gjate kohes qe pu ben aptade  ndalon e ma nxierr erro me( code 1603), tani tel nuk funksionon vetem ku e ndezi me del me e lidh me itunes!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

dendi
Administrator
Provo të dalësh nga recovery mode në këtë mënyrë: http://www.iphonealbania.net/2011/09/si-te-dalim-nga-recovery-mode-qe.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

nesti22
In reply to this post by dendi
E kam provu, dhe kur e lidh me itunes jep vec opsjonin e reset dhe e kam ber disa her po prap e njejta gje kur provoj qe ta aktivizoj.. nesekeni noi guid per ket gje ma dergoni. faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

dendi
Administrator
Bëji jailbreak, kërko për guidën në faqen tonë, dhe më pas instalo Ultrasn0w
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

nesti22
perseri kam vesshtirsi ne aktivizimin e iphon, nuk esht i bllokuar qe ti bej jailbreak, por nuk aktivizohet, pasi po ti bej chek imei tegon "SIM Lock Apple server down, try late"
Activated Yes
Telephone Technical Support Expired
Repairs & Service Coverage Expired
Contract Expired
SIM Lock Apple server down, try later

ktu thot qe esht i aktivizum, nderkoh pasi i bera restore un dhe provova qe ta aktivizoj , hapet mesazhi qe ju kam derguar me lart.
"Could not activate Iphon"
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

the_lizard_king
Administrator
është i bllokuar me ndonjë kompani iphone?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

Furkan
Pershndetje .edhe une kam te njetin problem nuk me ben aktivizimin iphone pasi qe bera update programin pdanet pi te cydia edhe pse iphoni eshte unlocked qysh me aktivizu tani se. Problemi eshte qe nuk jam ne shpi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

nesti22
In reply to this post by the_lizard_king
the_lizard_king
 nuk esht i bllokum, vetem sa i bera restore, dhe uptdate, pastaj nuk mund ta aktivizoja dot. (un e kam bler dhe ka punuar ne rregull, sapo i brea restore nuk mundem ta aktivizoj me.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

ihelper
In reply to this post by nesti22
O jo bre veq bonja jailbreak me redsn0w varet qfar ios e ki edhe te heket ;)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

dendi
Administrator
Po nëse është full unlock aktivizohet thjeshtë me Wi-fi ose duke e lidhur me iTunes, nuk ka mundësi që të mos aktivizohet.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

Furkan
In reply to this post by nesti22
Dendi sot shkoj ne shpi se ekam provu vetem me wifi hotspot pi tel tjeter nashta edhe per ato nuk aktivizohet
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

nesti22
In reply to this post by dendi
faleminderit.. :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

Furkan
In reply to this post by Furkan
elidha ipohone 3gs me ruterin  me wifi prap sma aktivizon  iphone me del could dishka si fotoja  me lart  kurse me itunes  nuk lidhet me del  error could  conect  itunes  dishka  qeshtu
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

Furkan
 "iTunes could not connect to this iPhone because an unknown error occurred (0xE8000065)  kur  e  lidhi iphone  me pc  me del keshtu
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

dendi
Administrator
Provo t'i bësh restore ose ta lidhësh njëherë në një kompjuter tjetër.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

HELPP!

Geni4316
In reply to this post by nesti22
Kam Update Nje Ipone 3gs Ne ios 6.1.3 po tani duhet qe ta aktivizoj a mund te me ndihmoni me aktivizimin ju lutem ????
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk mund te aktivizoj iphon

Dibrann
In reply to this post by Furkan
edhe un ket problem e kom si me lart ne foto as me itunes as me wifi nuk me aktivizohet full unlocked asht