Nuk me lidhet iphoni me itunes?

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Nuk me lidhet iphoni me itunes?

klevilucky
                Prsh iphone albani mund te thoni se cfare problemi kam.Faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk me lidhet iphoni me itunes?

dendi
Administrator
Provo ta fikësh dhe rindezësh iPhone ose ta lidhësh njëherë me iTunes nga një kompjuter tjetër.  Nëse nuk e njeh përsëri, provo të bësh një reset duke mbajtur shtypur sëbashku butonin Home dhe Power për pak sekonda deri sa iPhone të fiket.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Prsh iphone albania.Mund te me thoni pse nuk i bej dot restore iphonit se dua ti hedh ios 6.1.2 dhe me thote qe eshte nje gabim me nr 3194.

klevilucky
In reply to this post by klevilucky
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk me lidhet iphoni me itunes?

klevilucky
In reply to this post by dendi
ne nje kompjuter tjeter ma njeh iphonin kurse tek kompjuteri im akoma nuk ma njeh i kam bere dhe reset dhe prape asgje.si mund tja bej se dhe restore tek kompjuteri tjeter nuk po i bej dot.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk me lidhet iphoni me itunes?

dendi
Administrator
Nëse e njeh tek kompjuteri tjetër atëherë nuk e ka fajin iPhone por kompjuteri yt. Provo ta fshish itunes si program dhe të instalosh nga fillimi versionin e fundit. Për të bërë restore mund të ndjekësh këtë guidën: http://www.iphonealbania.net/2012/02/kendi-fillestareve-si-te-beni-restore.html