Nuk me del emri i personit kur me telefonon

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Nuk me del emri i personit kur me telefonon

albanian1
Pasi qe e bera upgrade Iphone 4 ne IOS 5.1.1,nuk me del emri i personit qe me telefonon .Si ta rregulloj kete problem?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk me del emri i personit kur me telefonon

dendi
Administrator
Atehere ose numrat nuk i ke më të regjistruar në iPhone por vetëm në sim ose i ke pa prefiksin përpara numrit dhe nuk të dalin emrat.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk me del emri i personit kur me telefonon

albanian1
Ju faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk me del emri i personit kur me telefonon

arbnor
In reply to this post by dendi
Pershendetje, nese mundeni te me ndihmoni, kur me thirr dikush nuk ma qet emrin e personit por vetem numrin me prefix +37744.....  a ne contact i kam te gjithe ne sim dhe iphon, por jan te regjistruar pa +377  dmth 044,,, kur me vin SMS gjithashtu pa emer ,si te rregulloj kete ju lutem,
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk me del emri i personit kur me telefonon

dendi
Administrator
Kjo temë është hapur edhe nga të tjerë në forum, mund të lexosh këtë post se mos merr shpjegimin që të nevojitet http://forumi.iphonealbania.net/Ndihm-per-Kontaket-ne-Iphone-td5001944.html;cid=1355253556980-665#a5001952
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk me del emri i personit kur me telefonon

arbnor
flm
shume po kur te del versioni 6.1 a thua a behet jailbreak  edhe a dohet te ndezet qdoher me redsnow ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk me del emri i personit kur me telefonon

dendi
Administrator
Besoj se do të dalë nga fundi i dhjetorit ose fillimi i janarit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

NJE PYETJE

arbnor
The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported pasi eshte bere update ios 6.1 ne 3gs nuk pe njeh SIM Card qfar te bej ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: NJE PYETJE

dendi
Administrator