Nuk fshij dot kenget nga iphone

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Nuk fshij dot kenget nga iphone

ennix
Pershendetje,

kam nje 3Gs me 5.1.1 kisha nje problem te tille:

kam shkarkuar disa kenge ne iphone me ane te MeewSeek (cydia) i cili i ka nje buton Sync dhe i kalon kenget direkt ne librarine ne iphone-s.

pasi i fshiva disa kenge,  ne librari me kane mbetur titujt e kengeve te fshira, te cilat nuk po i heq dot edhe pasi i bera Sync nga iTunes.

Me eshte bere probolem pasi nuk orjentohem dot me ne librarine e iphones, sdi si ti heq ato titujt e kengeve te fshira, tituj qe kane ngelur aty, edhe po ti bej play, nuk fillon kenga, thjesht kalon te kenga tjeter e keshtu me radhe...

somebody help me plsss...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk fshij dot kenget nga iphone

Paranormal Attack
mund te perdoresh iTools,iExplorer ose iFunBox
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk fshij dot kenget nga iphone

ennix
In reply to this post by ennix
Shume faleminderit.
me iTools gjeta zgjidhje.