Nuk arrij të instaloj programe nga Cydia

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Nuk arrij të instaloj programe nga Cydia

LeDioN
This post was updated on .
mirmengjesi...mbrem keni ber nje pune te shkelqyer ju falenderoj qe na ndihmoni reth iphonit.une krijova jalibreak 6.1 por kam istaluar activator sbsettings nga cydia kurse programet e tjera nuk istaloj dot pash barrel me thot qe do purchases, nuk eshte free? po keshtu te gjitha programe te tjera nuk kam vendosur asnje repo.per me sakt sa her qe istaloj me del kjo dhe nuk istalohet programi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk arrij të instaloj programe në Cydia

dendi
Administrator
Ka shumë mbingarkesë, siç mund ta lexosh dhe këtu: http://www.iphonealbania.net/2013/02/repot-ne-cydia-jane-jashtezakonisht-te.html  Provoje pak më vonë.

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk arrij të instaloj programe në Cydia

LeDioN
ok...por tani me del qe programi barrel purchas e kan kthyher me lek?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk arrij të instaloj programe në Cydia

LeDioN
e istalova nga nje repo tjeter..mund te me thoni disa reop te mira dhe si eshte repoja juaj qe ta istaloj :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Nuk arrij të instaloj programe në Cydia

dendi
Administrator