Ndonjë program për të vendosur iPhone në çeslës sepse nuk më punon butoni Power

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ndonjë program për të vendosur iPhone në çeslës sepse nuk më punon butoni Power

desa
This post was updated on .
a ka naj program me mshel qelsin sepse nuk me punon pulla e dhezjes
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndonjë program për të vendosur iPhone në çeslës sepse nuk më punon butoni Power

dendi
Administrator
Nëse i ke bërë jailbreak mund ta bësh me anë të programit Activator. Shkon tek Settings > Activator dhe e vendos për shembull unë kam zgjedhur që kur e mbyll dy gishtat sipër në ekran simuloj butonin Power dhe e vendos iPhone në çelës.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndonjë program për të vendosur iPhone në çeslës sepse nuk më punon butoni Power

desa
a ka mundesi nje program tjeter sepse activator nuk me ban me  qet exit safe mode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndonjë program për të vendosur iPhone në çeslës sepse nuk më punon butoni Power

dendi
Administrator
Activator është i vetmi dhe më i miri që ofron një funksion të tillë.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndonjë program për të vendosur iPhone në çeslës sepse nuk më punon butoni Power

desa
e kom pas nje program ama mu ka fshi tash nuk po me kujtohet emri qe ka mundesi ndonje program sepse activator nuk punon
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndonjë program për të vendosur iPhone në çeslës sepse nuk më punon butoni Power

gani
In reply to this post by desa
provoje quicklock nuk te duhet activator