Ndihme!

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ndihme!

Trooper_747
Pershendetje! Kam nje iphone 4 iOS 6.1.3 të zhbllokuar me Gevey Plus (baseband 04.10.01) te cilin e kam bere vete jailbreak me posixpown. Problemi eshte se telefoni me crash shpesh safarin dhe ka mjaft veshtiresi me shfaqjen e fotove dhe shpesh nuk i pergjigjet komandave, pra bllokohet e me pas shkon ne crash. Mesa kam lexuar ne internet, nuk instaloj dot iOS 7 sepse me bllokohet pra e vetmja zgjidhje me mbetet te bej restore.
Desha te di, nese i bej restore me itunes, me del jashte perdorimit Gevey?
Nese mund te behet, a duhet hequr Gevey nga telefoni perpara se te bej restore?

Faleminderit paraprakisht per ndihmen