Ndihmë per iPhone 4 me Gevey !

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ndihmë per iPhone 4 me Gevey !

peyoni
This post was updated on .
kush din mem ndihmu ketu pak... une e kam bere kete version 5.1.1 ne iPhone 4 dhe e kam pasur me Gevey dhe tani me eshte blloku kartela sim nuk e lexon hiq me ka mbet ashtu a ka ndonje menyr per ta rikthyer perseri si ishte  nese po me ndihmoni ndonje ok flm modem firmavare 04.12.01
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: NDIHM per iPhone 4 me Gevey !

dendi
Administrator
Ai baseband që ke ti, për momenti nuk zhbllokohet dot. E vetmja zgjidhje mbetet unlock me pagesë duke kontaktuar direkt kompaninë me të cilën është i bllokuar, ose online tek faqet që ofrojnë Unlock me anë të emai. Për më tepër mund të lexosh dhe këtë artikull: http://www.iphonealbania.net/2013/01/unlock-ios-61-te-gjitha-zgjidhjet-e.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: NDIHM per iPhone 4 me Gevey !

peyoni
me ka ardh me ja bo update Software Update qeky i riu me ja bo a eshte mundesia me u ndreq apo nuk bon?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: NDIHM per iPhone 4 me Gevey !

dendi
Administrator
Nuk ndryshon gjë, problemi është basebandi që për momentin nuk e zhbllokon dot me gevey
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: NDIHM per iPhone 4 me Gevey !

peyoni
ok flm shume per ndihmen