Ndihme per Jailbreak !!

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ndihme per Jailbreak !!

Ndriqim
Pershendetje iphonealbania.. e kam bere jailbreak te ios 6.1 me del jailbreak por nuk me hapet !! si mund ta rregulloj ket problem ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihme per Jailbreak !!

dendi
Administrator
Në ç'kuptim të del jailbreak por nuk hapet?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihme per Jailbreak !!

Ndriqim
Me del Jailbreak edhe cydia por nuk me hapet asnjera !
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihme per Jailbreak !!

dendi
Administrator
Provo ti bësh restore me iTunes dhe të bësh jailbreak me versionin e ri të evasi0n që ka dalë sot.