Ndihm rreth cydia the tango

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ndihm rreth cydia the tango

arbb hustlesiq po e shihni edhe nfoto kto 2 programe kur po hi qishtu pom del spo muj me punu me to hiq a mundet kush mem ndihmu ?

Faleminderit
Iphonealbania.net #1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihm rreth cydia the tango

dendi
Administrator
Provo njëherë t'i fshish programet të fikësh dhe rindezësh iPhone dhe t'i instalosh përsëri. Në nuk zgjidhet, provo t'i bësh restore me iTunes dhe më pas jailbreak përsëri.