Ndihm per Kontaket ne Iphone

classic Classic list List threaded Threaded
9 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ndihm per Kontaket ne Iphone

benmk2
Prsh
deshta me lyp ndihem nese mundeni mem ndihmu
un jom prej Kosoves na perdorim Operatiorin VALA me hymje me 044  dhe Hymja +377
tash ni problem e kom Nese un e regjistroj ni numer PSH Iphone albania 044 123 456 edhe nese mu em thirr Iphone albania ka mem dal emri Se iphone albania calling  krejt en rregull
Por nese Iphone albania ka mem dergu SMS mu te SMS ska mem dal emri Iphone albania Po ka mem dal vetem numri +377 44 123 456
Nuk po dii pse nese mundet dikush mem ndihmu qysh me rregullu qe edhe kur em thirr edhe kur em dergon sms dikush mem dal emri
P.S perdori Iphone 4s 16gb FULL UNLOCK ios 6.0.1
Faleminderit per Mirkuptim
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihm per Kontaket ne Iphone

dendi
Administrator
Duhet ta rregjistrosh numrin te kontakte sëbashku me prefiksin e Kosoves ose te vendit qe eshte ai numer.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihm per Kontaket ne Iphone

benmk2
Po manej problemi tejter
nese un e regjistroj Iphone albania +377 44 123 456
ne rast se me dergon sms ka mem dal Iphone albania emri
dhe ne rast se em thirr ka mem dal se 044 123 456  is calling per kete arsye
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihm per Kontaket ne Iphone

dendi
Administrator
Dmth, nëse e kuprova mirë, nëse e regjistron me prefiks të ndodh e kundërta, që nuk të del emri kur të telefonojnë ndërsa tek mesazhet të del. Këtë problem ta bën me të gjitha kontaktet apo vetëm me disa, dhe ta bënte edhe kur kishe iOS 5 apo vetëm pasi ke kaluar në iOS 6.0.1?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihm per Kontaket ne Iphone

benmk2
Po ashtu mir e kuptove dmth e kunderta kur e regjistroj me +377   te SMS del emri ndersa te lista e thirrjeve del vetem numri pa pre fiks
e ben me te gjita kontaktet se dii pse
ee mka ndodh vetem qe prej dje masi e mora ios 6.0.1 se ma heret se kom pas kete problem
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihm per Kontaket ne Iphone

dendi
Administrator
Atëherë është një bug i iOS 6.0.1. Zgjidhja është që ti bësh restore me iTunes dhe ta konfigurosh iPhone si pajisje të re dhe jo nga një backup i vjetër. Normalisht duhet ti bësh një backup që ti ruash kontaktet në kompjuter ose iCloud dhe mund ti kthesh më pas. Ose nëse nuk dëshiron ti bësh restore, mund të presësh iOS 6.1 që mund të dalë për Krishtlindje ose të provosh të instalosh dy numra për kontakt , një me prefik e një pa prefiks, nuk e di mund të punojë ashtu ndoshta.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihm per Kontaket ne Iphone

benmk2
Faleminderit per pergjigjiet
Besoj qe e pres qe tdal versioni 6.1 ne qoft se del sigurt per krishtlindjet qe jan me 24 dhjetor nese nuk gaboj
Soo po pritoj edhe skom punu asniher me itunes as per kurgjo ne iphone per at arsye edhe po pritoj
eshte zgjidhje ajo qe te instaloj 2 nr per kontakt
Faleminderit edhe nje here
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihm per Kontaket ne Iphone

benmk2
Edhe masi kalum en IOS 6.1 apet i njejti problem me Nr e regjistruar me +377 ose me 044
A ki info se qka osht duke ndodh ...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndihm per Kontaket ne Iphone

dendi
Administrator
Bëji restore me iTunes dhe mos e konfiguro iPhone nga një backup i vjetër por si iPhone të ri, pasi mund të ketë ndonjë problem backup pasi nuk është një problem i zakonshëm ky i yti, nuk ndodh shpesh, është shumë e çuditshme, mos e ka fajin operatori.