Ndërrim i ios nga 6.0.1 ne ndonje ios tjeter

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ndërrim i ios nga 6.0.1 ne ndonje ios tjeter

dardan.ar
This post was updated on .
Kam te instaluar ios 6.0.1 por dua shum qe te dal ne ios 5
pasi qe ios 6 kohe pas kohe me bllokon shum
A eshte e mundur kjo.

modern firmware eshte : 06.15.00
eshte free sim..
faleminderit!! ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ndrrim i iosit nga 6.0.1 ne ndonje ios tjeter

dendi
Administrator
Kjo behet vetem nese i ke te ruajtura çertifikatat SHSH dhe kjo eshte guida qe duhet te ndjekesh: http://www.iphonealbania.net/2012/10/si-te-kalojme-nga-ios-6-tek-nje-version.html