Navigator falas per iPhone 3GS

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Navigator falas per iPhone 3GS

fatmiri
This post was updated on .
Pershendetje ju lutem kush mund te me ndihmoje me nje navigator gps falas per iphonin 3 GS  sepse kam punen te atille qe gjithe kohen jam ne levizje dhe do jua dija shume per nder se per te blere nje navigator per makine snuk ne kete kohe krize :)
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Navigator falas per iPhone 3GS

dendi
Administrator
Navigatori më i mirë falas për iPhone është Waze për mendimin tim. Por ka dhe të tjerë, prsh NavFree