MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

classic Classic list List threaded Threaded
13 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

Bledi
This post was updated on .
Kam iphone 4 me ISO 5.0.1

Dua ta bej telefonin tim qe te jape internet laptopit ose ndonje tel tjeter

Kur e kisha ISO 4.3.3 me MyWi 4.0 punonte shume mire tani me MyWi 5 nuk punon

Te lutem me ndihmoni
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

dendi
Administrator
Beje me Hotspot nga settings i iPhone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

Bledi
Nuk e kam Hotspot te settingu i iphonit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

dendi
Administrator
Shko tek Settings > Network > dhe aty gjen Hotspot që mund ta aktivizosh për tu lidhur me WiFi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

Bledi
I bera Reset network por prap nuk del hotspot
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

Bledi
E ndogja guiden tuaj por mua prap nuk me del Hotspot

Si tja bej ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

dendi
Administrator
Kemi publikuar dy artikuj rreth kesaj teme kohet e fundit, nese ke ndjekur gjithçka siç duhet atehere duhet te jete problem me operatorin tend qe nuk ta ofron si sherbim internet tethering. Provo te interesohesh!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

Bledi
This post was updated on .
Une operatorin e kam AMC pork am dhe nje shok pune edhe ai iphonin si une e
ka me ISO 5.0.1 por I del Hotspot

 
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

dendi
Administrator
Kjo eshte guida per aktivizimin http://www.iphonealbania.net/2012/10/iphonealbania-genius-3-si-te-aktivizoj.html Nese nuk arrin ta besh te sugjeroj ti besh restore!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

Furkan
pershndetje  pse te iphoni 3gs  qe kam une te [pesonal hotspot nuk eka  qysh eshte ne foto wifi usb only   te une eshte  vetem  bluetooth  edhe usb only kurse wifi  nuk eshte pseeee://
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

dendi
Administrator
Po varet nga iOS nga gjuha e sistemit e shume gjera te tjera, por nuk ka ndonje ndryshim, e rendesishme eshte qe punon!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

Furkan
po ekam ios 5.1.1 por nuk ekam ate qe eshte ne fot wifi usb only ?kurse te une eshte vetem usb only,qka ti baj qe me pas edhe une me shpernda me wifi internet
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: MyWi nuk më punon në iOS 5.0.1

dendi
Administrator
Ti me shume mundesi ke nje iPhone 3G ose 3GS qe nuk e ofron kete opsion!