Më nxjerr iphone desactive pas jailbreak iOS 6

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Më nxjerr iphone desactive pas jailbreak iOS 6

Dibrann
This post was updated on .
pershendetje kam ne iphone 3gs ma qet iphone desactive ios 6.0 kam bere jailbreak po pram ma qet iphone desactive kur du me ja hek qelsin qfar sygjeroni ti bej qe ta bej active
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: iphone desactive

dendi
Administrator
Është një problem që e jep tek disa iPhone nga që është jailbreak tethered. Mund ti bësh restore dhe përsëri jailbreak, ose të presësh atë untethered.