Me humbin valet e iphone nganjëherë

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Me humbin valet e iphone nganjëherë

Ismailr
This post was updated on .
Iphoni e kom full unlock , por nganjeher me humbin valet shum rrall nuk e di a e kam pas kete problem para se me bo iphonin jailbreak apo jo a mund te ndodh qe ka shkaktuar problem najsen qe e kam bere jailbraik iphonin ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Me humbin valet e iphone nganjëherë

dendi
Administrator
Fakti që ndonjëherë nuk ke valë mund të ketë të bëjë edhe me zonën ku ndodhesh, pasi operatorët telefonikë nuk e mbulojnë mirë me valë çdo zonë. Por nëse është ndonjë problem që të ndodh shpesh, nëse është problem software mund ta zgjidhësh duke e lidhur me iTunes dhe duke i bërë restore. Por mund të jetë edhe problem hardware nëse të ka rënë në tokë shpesh.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Me humbin valet e iphone nganjëherë

Ismailr
Kjo nuk ndodh edhe aq shpesh ndodh nje her apo dy ne dite, smendoj se osht zona ku ndodhem sepse ku ndodhem ka vale por gjithesesi do ta provoj te boj restore  ndoshta do te rregullohet gjithesesi falimderit per kete ndihmes :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Me humbin valet e iphone nganjëherë

Ismailr
e bera update iphonin sot , por prap sot men dodhi per nje minut me humben valet dhe me erdhen prap a dini ndokush ku mund te qendroj problemi ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Me humbin valet e iphone nganjëherë

dendi
Administrator
Mund të jetë problem hardware nëse nuk të ka ndodhur më përpara. Provo ta dërgosh në asistencë.