Më është bllokuar iPhone pas update nga 4.1.1 në 6.1.2

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Më është bllokuar iPhone pas update nga 4.1.1 në 6.1.2

zvisi
This post was updated on .
kam bere update nga 4.1.1 te 6.1.2 dhe me eshte bllokuar cipi gjithashtu dhe iphone.me kerkon karten e aktivizimit te cilen une nuk e kam ka ndonje menyre qe ta bej perseri funksional perseri????????
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si te hap iphone 4 me ios 6.1.2

dendi
Administrator
Duhet të gjesh një chip të ri që punon dhe me iOS 6, pasi ai që ke është shumë i vjetër dhe nuk bën më!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si te hap iphone 4 me ios 6.1.2

zvisi
ok por mua nuk me hapet as iphone si mund ta hap me cip kur kerkon karten e kompanise
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si te hap iphone 4 me ios 6.1.2

zvisi
a mund te bej downgrade nga ios 6.1.2 ne ios 5.1.1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: si te hap iphone 4 me ios 6.1.2

dendi
Administrator
Nuk bëhet downgrade përnjëherë se akoma nuk ka dalur programi.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

update nga 4.2 ne 6.1

wissy
In reply to this post by zvisi
pershendetje  kam nje iphone 4 i cili ishte i zhbllokuar me gevey pasi i bera update nuk akitivizohet tel cfare duhet te bej?