Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail

nexhat.arifi
This post was updated on .
pershendetje te nderuar deshiroj te me ndimoj ndokush lidhje me zhbllokimin un kam bere pagesen e duhur mirepo me ka ardh mundesi te bej update versionin un e kam pranuar ate version mirepo mbas nje kohe mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail dhe nuk po e di se qfar paswordi me shtyp mu ne hotmail nuk me ka ardh as nje pasword as nje kod qe mundem me shyp kan kaluar afer nje muaji dhe ende nuk u zhblloku iphoni
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail

dendi
Administrator
Çfarë iPhone ke? Çfarë versioni të iOS ke të instaluar? E ke të zhbllokuar apo jo, se nuk po e kuptoj?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail

nexhat.arifi


iphone 4  me version iOS 6.1 ket version e kam pranuar masi e kam bere pagesen per zhbllokim permes internetit mirepo nuk me eshte  zhbllokuar iphone

Date: Sat, 16 Feb 2013 07:13:46 -0800
From: [hidden email]
To: [hidden email]
Subject: Re: Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail

Çfarë iPhone ke? Çfarë versioni të iOS ke të instaluar? E ke të zhbllokuar apo jo, se nuk po e kuptoj?


If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://forumi.iphonealbania.net/Mbasi-e-ristartoj-iphonen-me-kerkon-nje-pasword-te-account-hotmail-tp5002613p5002642.html
To unsubscribe from Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail, click here.
NAML
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail

dendi
Administrator
Por atëherë është i bllokuar, dhe iPhone 4 nuk mund të aktivizohet por duhet të bësh patjetër factory unlock me anë të IMEI
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail

nexhat.arifi
po un factory unlock me ane te imei e kam ber ne muajin janar dhe mbas nje kohe me kerkon nje pasword ne seting kete gje nuk e ka kerku me heret iphone


Date: Thu, 28 Feb 2013 13:20:28 -0800
From: [hidden email]
To: [hidden email]
Subject: RE: Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail

Por atëherë është i bllokuar, dhe iPhone 4 nuk mund të aktivizohet por duhet të bësh patjetër factory unlock me anë të IMEI


If you reply to this email, your message will be added to the discussion below:
http://forumi.iphonealbania.net/Mbasi-e-ristartoj-iphonen-me-kerkon-nje-pasword-te-account-hotmail-tp5002613p5002775.html
To unsubscribe from Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail, click here.
NAML
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Mbasi e ristartoj iphonen me kerkon nje pasword te account hotmail

dendi
Administrator
Nuk e di se çfarë factory unlock ke bërë ti, por nuk duhet të nxjerrë asnjë password.