Mac OS X ndihme

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Mac OS X ndihme

korabS
image954.jpeg

Une downloadova sierra kishte 5gb, ate e downlodova nga nje faqe jo nga appstore.
Pasi e downlodova bera unzip dhe fillova ta instaloj, akoma pa fillu instalimi me tha te bej restart, e bera dhe tani nuk dhezet me. Provoj me dhez rri 10 sec si foton me siper dhe ndalet vet.
Qka mundet me pase dhe si ta kthej gjendjen e me parahme?