Lock button nuk funksionon

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Lock button nuk funksionon

Arber
Pershendetje, me eshte prishur lock button nuk po mundem me fik apo me e mbyll iPhone 4, a mund tme tregoni si mund ta rregulloj, apo ka ndonje app qe ka funksionin e lock/shut down?
A.Y
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Lock button nuk funksionon

dendi
Administrator
Aktivizo Assistive Touch dhe mund të kryesh çdo veprim edhe pse e ke butonin e prishur.

http://www.iphonealbania.net/2011/12/kendi-i-fillestareve-si-te-aktivizojme.html