Kontrata e iPhone 4

classic Classic list List threaded Threaded
17 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Kontrata e iPhone 4

kiki
A mund te me tregoni se si eshte puna e iphone te cilet jan me kontrat? A zhbllokohen automatikisht pasi ta kalon kontraten a po si eshte puna ? Se desha ta bej iPhone 4 full unlock por punonjesi i ati dyqani tha se kushton 120 euro ? flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

dendi
Administrator
Normalisht iPhone që janë me kontratë, mund ti bësh full unlock kundrejt një pagese ose direkt nga kompania me të cilën është i bllokuar ose online nga faqe të ndrsyshme që e ofrojnë këtë shërbim. 120€ më duken pak shumë, provoje njëherë tëk kjo faqja mos e bëjnë më lirë për operatorin tënd: http://www.officialiphoneunlock.co.uk/?aff=albiphone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

kiki
Po iphoni im punpn vetem me swiscom, nuk po guzoj ta provoj kete se mos po bej ndonje hap gabim app mos eshte kjo nje mashtrim dhe vetem hargjohen lekët, a osht e sigurt kjo a ka provu ndonjeri? Sigurt ama flm.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

dendi
Administrator
Këtë metodë e kanë testuar shumë lexues të faqes tonë dhe ka funksionuar, kjo gjë bëhet për të punuar me çdo lloj karte Sim pasi me kartën origjinale Swisscom do të punojë gjithmonë pa problem.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

kiki
Qmimi per me zhblloku swiscom qenka 59.99 euro dhe qenka e parapar se zhbllokohet brenda 3 ditesh. A behen full unlock edhe ata iphona qe kan kontrat 2vjeqare dhe qe nuk i ka skaduar afati ende? Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

dendi
Administrator
Si rregull tek faqe të tilla online, bëhet.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

kiki
D.m.th as ju nuk e dini sigurt? Kshtu qe ma mir mos me provu mi hargju leket kot. A eshte kshtu ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

dendi
Administrator
Të sigurtë nuk e di, pasi çdo kompani ka atë të vetën. Me AT&T dhe Vodafone UK i kam zhbllokuar tek kjo faqe 1 vit përpara se të përfundonte kontrata dhe e di të sigurtë që funksionon. Nuk besoj se ndryshon me Swisscom, por nëse nuk ke besim të sugjeroj të mos e bësh ose provo të kontaktosh direkt ato të faqes dhe ti pyesësh!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

kiki
kontaktova me adminat e kti webi http://www.officialiphoneunlock.co.uk/ per me zhblloku iphonen tem ata po thojn me kontrollu IMEI e iPhonet a osht i bllokuar po me kontrollu nket web www.checkmend.com , un nuk po di qysh me kontrollu a muni mem ndihmu ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

dendi
Administrator
Faqet që njohim ne mund të thojnë vetëm nëse iPhone është i bllokuar ose jo, por nuk të thojnë se me çfarë komapanie është e bllokuar, atë e din vetëm ti ose mund ta kontrollosh me pagesë tek imei.info
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

getoard
In reply to this post by kiki
IMEI.info  hyn ketu gjenn kret tdhanat e tlf
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

kiki


A ka kalu kontrat e iphone a jo se keto te dhena po mi jep kur po e shkruj serial number t'iPhones ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

besimm
i nderuari kiki postoje edhe imein se ne dikush mund te tregojm se a te ka skaduar kontrata apo je ende mbrenda saj ose hun ne ket web   http://iphoneox.com/
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

kiki
Flm shum i nderuar besimm, iphonit tim i paska skaduar kontrata, tani qfar duhet ber per ta zhblloku, a duhet ta dergoj ne ch ku e kam bler per ta  lajmru, ose a muj me i dergu vetem numrat e imei 1 shokit nch edhe aj me lajmru nswiscom apo si tja bej, flm edhe 1 her.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

kiki
In reply to this post by besimm
A mund te me ndihmojn ndonjeri?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kontrata e iPhone 4

albani
In reply to this post by kiki
o shoki kush ka iphone me swiscom 13 euro e zhbllokoj une a orange 45 euro kush o i interesum net um lajmrohet te psycho-banii@hotmail.com nashta nuk lejohet me bo marketing ktu po thash tju lajmroj kush o i interesum mundet edhe ne numrin e telefonit 044-782-107