Kame nje ipad2 dhe nuk me ndizet me del qe ta lidh me itunes

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Kame nje ipad2 dhe nuk me ndizet me del qe ta lidh me itunes

perparim
Kame nje ipad2 por nuk ndizet me del qe ta lidh me itunes mirpo prap ja beje softeware update e te gjitha mirpo nuk me bene prap e qet te njejtin problem e qes ne DFU MODE dhe pervoj mi instalu software te re por prap nuk bene si kishit mundur te me ndihmoni.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kame nje ipad2 dhe nuk me ndizet me del qe ta lidh me itunes

dendi
Administrator
Povoje në këtë mënyrë nëse të është bllokuar në recovery mode: http://www.iphonealbania.net/2011/09/si-te-dalim-nga-recovery-mode-qe.html

Nëse e ke provuar të bësh restore, dhe të ngelet i bllokuar edhe pas restore atërë provo të ndërrosh portën usb të kompjuterit ose t'i bësh restore nga një kompjuter tjetër