Kam probleme me passcode ne lockscreen!

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Kam probleme me passcode ne lockscreen!

Argetim
Pershendetje!
Kam iphone 4s me ios 7.Passcoden e vendova me tastatur(alfabet) maqedonisht.Pastaj e fshiva tastaturen nga settings dhe harrova qe ta nderroj passcoden .Passcode ka mbetur тими me shkronja maqedone. Tani iphone eshte i mbyllur dhe nuk mundem ta nderroj tastaturen ta bej maqedonisht(passcode e vendova timi me germa maqedonisht pra тими) si mundem ta zhbllokoj ose ndonje menyre tjeter?? Por pa e bere resotre
Faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam probleme me passcode ne lockscreen!

dendi
Administrator
Nëse nuk arrin të vendosësh kodin e saktë për ta modifikuar më pas, atëherë e vetmja mënyrë është restore, sepse nuk bën dot modifikime nëse nuk e vendos kodin përpara!