Kam harruar passcode të iPhone, si ta zgjidh

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Kam harruar passcode të iPhone, si ta zgjidh

geasy
This post was updated on .
Kame iphone 4 ios 7.02 kam harruar passcode ,si mund ta hapi,ju lutem tregomi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam harruar passcode të iPhone, si ta zgjidh

dendi
Administrator
Zgjidhja e vetme është që ta lidhësh me komjuterin dhe t'i bësh restore me anë të programit iTunes

http://www.iphonealbania.net/2012/02/kendi-fillestareve-si-te-beni-restore.html