Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

classic Classic list List threaded Threaded
11 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

taoct
deri tani jailbreak eshte ne rregull vetem se nuk kam ruajtur shsh blobs ka ndonje problem dhe nese po si mund ta zgjith?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

dendi
Administrator
Mirë është ti ruash pasi mund të duhen në të ardhmen nëse dëshiron të kthehesh mbrapa.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

taoct
Iphone eshte factory unlock.Po  nese del update ios 7 mund ta update persh?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

taoct
Ju lutem me ktheni nje pergjigje???
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

dendi
Administrator
Mund ta bësh update pa problem, por SHSH-të të duhen që nëse kalon në iOS 7 dhe dëshiron të kthehesh përsëri në iOS 6.1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

taoct
E kuptova shume faleminderit per pergjigjen...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

taoct
In reply to this post by dendi
Me fal nese ju bezdisa me kaq shume pyetje por doja te dija dhe dicka.Iphone nuk me ben backup thot an error occurred...Cfare mund te bej qe ta zgjidh kete...?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

dendi
Administrator
Provo fike dhe rindize iPhone dhe istalo versionin me të ri të iTunes. Kliko me butonin e djathtë të mausit aty ku del emri i iPhone dhe më pas backup.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

taoct
e kam versionin me te ri dhe keshtu si po thua e kam provuar por nuk ben del ajo qe te thash errori.ndonje menyre tjeter ka?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

dendi
Administrator
Atëherë provoje ti bësh backup në iCloud ose ta fshish komplet iTunes dhe ta instalosh përsëri. Përndryshe mund ta bësh nga një kompjuter tjetër.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Kam bere JB iphone 5 por nuk kam ruajtur shsh blobs...

taoct
ok shume faleminderit per pergjigjen do e provoj nga nje pc tjeter