Jailbreak untethered për iPhone 3GS me iOS 6.1.3!

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak untethered për iPhone 3GS me iOS 6.1.3!

fatmiri
This post was updated on .
Pershendetje stafi IphoneAlbania a mund te me thoni ju lutem ne se eshte e mundur te bejme jailbreak untethered ne iphonin 3GS  6.1.3 guida per kete ne se e shte e mundur (aktualisht e kam tehered).
Ju faleminderit!!
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak untethered !

Paranormal Attack
nuk ka dal akoma untethered ,pritet te dal nga fundi shtatorit
nese ke ndonje pyetje,heren tjeter duhet ta shkruash ne seksionin më të përshtatshëm,psh ne rastind tend ishte jaibreak
forumi.iphonealbania.net/Jailbreak-f3665953.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak untethered !

fatmiri
 ju faleminderit per pergjigjen dhe ndjese per postimin pa vend  
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.