Jailbreak untethered për iPhone 3GS me iOS 6.0.1

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak untethered për iPhone 3GS me iOS 6.0.1

LeDioN
This post was updated on .
kam lexuar statuset tuaja ne fb per jalibrek une kam iphone 3gs ios 6.0.1  jalibreak tether cfare procedure te ndjek per ta ber untether? mund te ket ndo nje program qe istalohet nga cydia per ta ber untether?? nqs istaloj ios 6.1 fshihet cydja? nqs istaloj 6.1 duhet te bej ndo nje procedure sepse tele do fiket kurse une ngaqe e kisha tether e ndizja nepermjet kompiuterit? sorry qe u zgjata kaq shume por nekete fush nuk mar vesh fare :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jalibreak untether...

dendi
Administrator
Unë të sugjeroj të kalosh në iOS 6.1 pasi jailbrek untethered nuk do të vonojë. Por po të duash mund edhe të presësh deri ditën që të lëshohet jailbreak dhe ta kryesh këtë proçedurë atëherë, ndoshta mund të dalë edhe ndonjë tweak që kalon nga tethered në untethered. Megjithatë , për më mirë, unë të sugjeroj të kalosh në iOS 6.1.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jalibreak untether...

LeDioN
ok do bej update por meqe une e kam tether dhe kur ti bej update ne 6.1 ka ndo nje problem qe mos te me ndizet tele?apo futet sistemi apple dhe caktivizon jalibreak?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jalibreak untether...

dendi
Administrator
Ç'aktivizohet jailbreak krejtësisht. Të sugjeroj të bësh më mirë një restore se sa një update të thjeshtë, që të mos kesh asnjë lloj problemi. Bëji një backup përpara në iTunes.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jalibreak untether...

LeDioN
ok thnx :)