Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3

classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3

fatmiri
This post was updated on .
Ju lutem a mund te me ndihmoni per ta bere jailbraik dhe te instaloj cydia ne phone 3gs version 6.1.3(10B329) dhe modem firmware 05.16.08  .
Ne pritje te pergjigjes Suaj ju falenderoj paraprakisht.
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3

dendi
Administrator
Për iOS 6.1.3 nuk ka akoma jailbreak. Pritet të dalë shpejt por nuk ka asnjë datë zyrtare.

Po të duash ka jailbreak tethered, kjo është guida: http://www.iphonealbania.net/2013/03/si-te-beni-jailbreak-tethered-te-ios.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3

fatmiri
sapo e provova kete qe me the ti por nuk beri pune tani me thote no service ne ekran del cydia por nuk mund ta hap dua te te them qe iphoni im eshte full unlock pse ma ben kete?
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3

dendi
Administrator
Nëse është full unolock nuk duhet ta bëjë, po mos punon me Ultrasn0w. Nëse është full unlock mjafton t'i bësh restore me iTunes dhe zgjidhet problemi
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3

fatmiri
Pershendetje Dendi ke te drejte me restore e ktheva ne gjendje fillestare dhe punon tamam jailbreak nuk arrita ta bej dot cdo gje e bera sic ishte ne guide  me doli cydia po nuk e hapja dot e provova prape arrita ta instaloj cydian tamam dhe hapej por problemi i mesiperm NO SERVICE (?!!!!)vazhdonte keshtu qe e bera restore ,sa per ate qe the si kuptohet nje iphone qe eshte full unlock ose jo sepse une kam paguar per full unlock .
Te kerkoj ndjese se u zgjata por keshtu eshte kur nuk ja thua nga teknologjia :)
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3

fatmiri
In reply to this post by dendi
ultra snow cfare eshte ?
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3

dendi
Administrator
Nëse i ke bërë full unlock, atëherë nuk ke asnjë problem, e ke të zhbllokuar përgjithmonë. Problemi i jailbrek është tek ndonjë bug që gjen gjatë rrugës, nuk e di pse ndodh, varet nga pajisja. Gjithsesi guida ajo është. Shpresojmë ta dalë tani shpejt jailbreak untethered dhe për iOS 6.1.3
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3

fatmiri
(Y)
Shkurt,shpejt sakte dhe te papertueshem te ndihmojne cdokend.....IPHONE ALBANIA  bravo stafi.