Jailbreak iphone 5. A duhet patjetër ti bëj restore?

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak iphone 5. A duhet patjetër ti bëj restore?

taoct
pershendetje doja te dija duhet patjeter ti bejm restore iphone edhe nese kemi bere update ios 6.1 vetem me back up?kam iphone 5 dhe akoma nuk po bej jailbreak per kete ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak iphone 5. A duhet patjetër ti bëj restore?

dendi
Administrator
Jo për iPhone 5 nuk ka problem. Mund ti bësh direkt jailbreak me këtë guidën: http://www.iphonealbania.net/2013/02/si-te-kryeni-jailbreak-untethered-te-ios6-per-iphone-me-evasi0n-guida-iphonealbania.html

Të sugjeroj ti bësh përpara një backup materialeve në iTunes për siguri, megjithëse nuk duhet të kesh probleme.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak iphone 5. A duhet patjetër ti bëj restore?

taoct
shume faleminderit sepse per kete arsye nuk po e beje jailbrak jeni te papare