Jailbreak iphone 4s ios 6.0.1 me chip

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak iphone 4s ios 6.0.1 me chip

Eri-iphone
This post was updated on .
Pershendetje!

Dua te bej jailbreak iphone 4s ios 6.0.1 por e kam me chip dhe kam frik se mos me bllokohet cfar te bej? Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak iphone 4s ios 6.0.1 me chip

dendi
Administrator
Duhet të pyesësh njëherë kompaninë nga e ke blerë chip-in, nëse ai funksionon për iOS 6.x apo jo, dhe më pas mund ta instalosh.