Jailbreak ipad 2

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak ipad 2

daba97
Pershendetje,
Desha ti bej jailbreak ipad 2 (only wifi) por eshte ne versionin 4.3.5, me se pari desha ti bej update ne 5.1.1 dhe pastaj ti bej jailbreak por qfare me preferoni a do te paraqitej ndonje problem??


Faleminderit...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak ipad 2

dendi
Administrator
Jo nuk do te hap asnje lloj problemi, i ben update ne 5.1.1 dhe pastaj i ben jailbreak me kete guide http://www.iphonealbania.net/2012/05/si-te-beni-jailbreak-untethered-te-ios.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak ipad 2

daba97
faleminderit por une mendova ti beja jailbreak me redsnow 0.9.14b2...
me ane te ksaj guide http://www.iphonealbania.net/2012/06/si-te-instaloni-jailbreak-untethered.html
ka ndonje problem?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak ipad 2

dendi
Administrator
Po njelloj eshte, mund ta besh me programin qe e ke me mire ti!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak ipad 2

daba97
Faleminderit shume :)