Jailbreak iPhone 3GS me iOS 5.0.1

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak iPhone 3GS me iOS 5.0.1

besnik
This post was updated on .
Ni Pytjje Ddmin :a - mund Te bje Jelbrik iphone 3 Gs iOS 5.0.1 edhe Am Fshihen Programet Ftot etj. - une eka pasur Jelbrik Po Kom Shlyy Diqka en Cydia Edhe Nuk Mund ta Gjej Mo Cydia . - dhe nesee Ben Ma Dergo ni Link Kuh ta mar Redsn0w Per Kett Verzion ? :)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: jelbrik

dendi
Administrator
Kjo është guida që mund të ndjekësh: http://www.iphonealbania.net/2011/12/jailbreak-untethered-per-ios-5x-guida.html

Nuk të fshihen fotot por për siguri të këshilloj ti bësh një backup në iTunes.