Jailbreak

Guida për të bërë jailbreak dhe të gjitha pyetjet dhe problemet tuaja
123
Topics (75)
Replies Last Post Views
Jailbrak pa fshire tweak? by bobby
3
by dendi
Ndihme per iphone 3GS by drini
3
by dendi
ios 5.0.1 beta ? by Aminoz
1
by dendi
version 5.0.1 baseband 04.11.08? by erduan
1
by dendi
Jailbreak ndime by Aminoz
3
by the_lizard_king
123