Jailbreak

Guida për të bërë jailbreak dhe të gjitha pyetjet dhe problemet tuaja
123
Topics (74)
Replies Last Post Views
Jailbreak iOS 5.1 by Emiljano
3
by dendi
Jailbreak per iOS 6.0.1 by theshqiprons
16
by arbnor
Problem pas Jailbreak iPod 2G ngelet i bllokuar tek logoja e Apple by Ervini
1
by dendi
Jailbreak Unthered për iPhone 4 me iOS 6 by bobby
1
by dendi
Ku mund të gjej iBooks falas? by Johan
1
by dendi
IOS 6 downgrade to 5.1.1 by Johan
3
by dendi
ios to ios 5.1.1 downgrade by ichbin07
1
by dendi
Probleme me jailbreak iOS 6 në iPhone 3GS by LeDioN
8
by LeDioN
Downgrade iphone 3gs version 5.1.1 (9b206), No Service by Rudenv
1
by dendi
iPhone 3G nuk punon Wi-Fi by lenci
3
by dendi
Problem, no service by Kenshiro
2
by Kenshiro
iphone Delivery Report by ig3r1
3
by dendi
Nuk me hapet Absinthe kur e shkarkoj! by bobby
2
by ig3r1
jailbreak with absinthe by ichbin07
4
by dendi
Error gjate jailbreak te iOS 5.1.1 by lorenc
1
by dendi
A mund te bej jailbreak ios 5.1.1 me Redsn0w? by ichbin07
1
by dendi
Jailbreak per iOS 5.1 by bobby
2
by bobby
Jailbreak Untethered a do te funksionoje edhe per iOS 5.1? by Mark97
1
by dendi
Çfarë është tinyumbrella? by ichbin07
1
by dendi
A me keshilloni Jailbreak iOS 5.0.1 te iPhone 4? by Esco
10
by olti
Si te kaloj nga iOS 4.1 ne 4.3.3? by alizeqiri
1
by dendi
Jailbreak dhe Unlock iPhone 3GS, Baseband 5.16.01, iOS 4.3 by mirgin
5
by dendi
Jailbreak iPhone 4 baseband 4.12.01 me iOS 5.1 by bobby
1
by dendi
Mofem firmware. by bobby
1
by the_lizard_king
A eshte i mundur jailbreak per iPhone 4S me iOS 5.1? by Emiljano
1
by dendi
iphone 4 ios 5.1 baseband 04.12.01 by bardha
3
by dendi
A punon ky server i Spire? by ichbin07
1
by dendi
Me jep error gjate jailbreak by alizeqiri
18
by dendi
Ndihme update iOS 5 pa ruajtur baseband by Fiss
5
by the_lizard_king
check firmware by Kenshiro
4
by Kenshiro
Ndim by alizeqiri
3
by the_lizard_king
Pershendetje by dardan2
1
by the_lizard_king
jailbreak ilegal by ichbin07
3
by the_lizard_king
Ikona te bardha pa logon perkatese by Bledi
8
by dendi
Jailbrak pa fshire tweak? by bobby
3
by dendi
123