Jailbreak

Guida për të bërë jailbreak dhe të gjitha pyetjet dhe problemet tuaja
123
Topics (77)
Replies Last Post Views
Watch Netflix for Life with Unlimited Bandwidth at just $20. by mikebrian1
0
by mikebrian1
Problemi "Error establishing a database connection" me Absinthe by the_lizard_king
2
by zubairkhanzhk
Setup VPN For Firestick Without Jailbreak by willieaames
2
by Claire
定制澳洲文凭/澳洲毕业证认证|WSU学位证书|Q/微diploma899/西悉尼大学毕业证成绩单/留信网认证一手资源University of Western Sydney diploma by euxxnifh
0
by euxxnifh
jailbreak iphone 4 ios 7.1.1 by elti1995
0
by elti1995
Si te bej jailbreak appletv 3 by Festim
1
by dendi
jalbreak nuk punon pasi fik tel by edison
1
by dendi
Downgrade nga iOS 7.0.4 në iOS 6.1.3 by mendurberisha
1
by dendi
Probleme me Jailbreak për iOS 6.1.3 by Maltino
1
by dendi
Jailbreak untethered për iPhone 3GS me iOS 6.1.3! by fatmiri
2
by fatmiri
Jailbreak për iPhone 3GS me iOS 6.1.3 by fatmiri
7
by fatmiri
Jailbrea për iPhone 4 me iOS 6.1.3 by Johan
1
by dendi
Software Test by grreg3
0
by grreg3
Jailbreak Unltethered për iPhone 4 me iOS 6.1.3 by desa
4
by Don
Jailbreak për iphone 4 me ios 6.1.3 by nesti22
1
by dendi
Program për të bërë iPhone restore duke ruajtur Jailbreak by Arber
1
by dendi
jailbreak iphone 4 ios 6.1.3 by afrim74
1
by dendi
jailbreak iphone 4s me iOS 6.1.3 by desa
1
by dendi
Jailbreak IOS 6.1.2, nuk instaloj më dot app të marra nga Installous by elvis
3
by elvis
iPhone 3gs jailbreak nuk e aktvizoj dot by daba97
5
by dendi
Cydia hapet dhe mbyllet vetë pas jailbreak iOS 6.1.2 by rronkollqaku10
6
by dendi
Jailbreak iphone 4s ios 6.0.1 me chip by Eri-iphone
1
by dendi
cydia update not executed by florioni_14
1
by ihelper
Jailbreak Iphone 4 me chip by Bledi
5
by the_lizard_king
Pobleme me app Weather dhe Cydia pas jailbreak iOS 6.1 by LeDioN
1
by dendi
Probleme me shtimin e repove në iPad 3 by besnik79
3
by dendi
Si mund te instaloj ios 5.1.1 ne iphone 4 qe kam aktualisht me ios 5.0.1 ?? by edison neza
1
by dendi
Nuk arrij të instaloj programe nga Cydia by LeDioN
4
by dendi
Probleme me aplikacionin Weather pas jailbreak iOS 6 by blerim
1
by dendi
youtube playback error by landi
0
by landi
nuk me kyqet iphoni me ndihmoni.. by mili_evasi0n
1
by SJ7
Jailbreak untethered për iPhone 3GS me iOS 6.0.1 by LeDioN
4
by LeDioN
Jailbreak iphone 5 by Johan
2
by Johan
me ndihmoni te beje jailbreak iphone 4s ios 6.0.1 by desa
1
by dendi
Problem me lidhjen e iPhone në HDMI me televizorin by AdmiraL
8
by dendi
123