Jailbreak Unltethered për iPhone 4 me iOS 6.1.3

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak Unltethered për iPhone 4 me iOS 6.1.3

desa
This post was updated on .
a ka mundesi me ba iphone 4 ios 6.1.3 jailbreak untethered
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak Unltethered për iPhone 4 me iOS 6.1.3

dendi
Administrator
Jo nuk ka dhe nuk do të lëshohet, me shumë mundësi jailbreak do të vijë sëbashku me iOS  7
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Ios 6.1.3

kiki
In reply to this post by desa
A ka dal jailbreak per ios 6.1.3 iphone 4 ? Se me ios 6.1.2 cydia nuk po punon fare? Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Ios 6.1.3

theshqiprons
Jailbreak per iOS 6.1.3 nuk do te kemi, me gjase Hackeret e Evasion po presin kohen e pershtatshme dhe te duhur, qe te hackojne sistemin ne iOS 7!
Nuk ka diqka te re, rreth versionit 6.1.3.
Cfare nuk te punon tek 6.1.2 ?
Cydia, AppStore, Weather Icon, apo dicka tjeter ?
iPhoneAlbania.Net
Vendi ku shqiptaret diskutojne per Apple ...
Don
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Persh.Doja tju pyesja per Jailbreak te ios 6.1.3 sepse e kam tethered a ka dal ndo1 mundsi per untethered?

Don
In reply to this post by desa