Jailbreak Iphone 4 me chip

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak Iphone 4 me chip

Bledi
Pershendetje Kam iphone 4 me chip baseband 04.10.01 Iso 4.3.3

Behet jailbreak me Iso 5.1.1 nqs po ku mund ta bej se vete nuk e bej dot

Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak Iphone 4 me chip

dendi
Administrator
Per ta bere vete guiden e ke tek faqja jone, ndersa nese e ke merak mund te gjesh ndonje dyqan te specializuar ne Tirane si Electronic Line apo iStore qe e bejne me pagese.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak Iphone 4 me chip

Bledi
Te lutem ma jep guiden ku mund qe ta bej vete.
Nqs nuk e bej dot ka problem ta coj pastaj tek ndonje dyqan ku me thate ju ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak Iphone 4 me chip

dendi
Administrator
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak Iphone 4 me chip

Bledi
In reply to this post by dendi
Pershendetje Kam iphone 4 me chip baseband 04.10.01 Iso 5.0.1

Behet jailbreak me Iso 6.1 nqs po a behet te Iphone te General te Software Update se  me ka dale iOS 6.1 ku thote

download and install ?

Flm
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak Iphone 4 me chip

the_lizard_king
Administrator
Bëhet por duhet të bësh me mënyrën Preserve BaseBand, përndryshe e bllokon dhe nuk hapet më as me chip sepse updaton basebandën iOS 6.1.