Jailbreak IOS 6.1.2, nuk instaloj më dot app të marra nga Installous

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Jailbreak IOS 6.1.2, nuk instaloj më dot app të marra nga Installous

elvis
This post was updated on .
Pershendetje
Kam nje iphone 4s me IOS 5.x jailbreaked. sipas udhezime te publikuara ne web tuaj bera update ne ios 6.1.2 e me pas jailbreak me evasion 1.5 .
Problemi eshte qe kur lidh celularin ne itunes nuk instaloj dot asnje nga app e instaluara me pare nepermjet installous (te tipit Tomtom, fifa 13 etj. ) Dmth te gjitha app me pagese nuk instalohen.
ka ndonje rrugezgjidhje?

Faleminderit
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak IOS 6.1.2

dendi
Administrator
Nëse i ke pasur thjeshtë të instaluar nga installous dhe nuk i ke ruajtur file-t .ipa në kompjuter, atëherë është normale një gjë e tillë. Mund të lexosh këtë artikull me alternativat kryesore të installous: http://www.iphonealbania.net/2013/02/jailbreak-ios-6x-alternativat-e.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak IOS 6.1.2

elvis
Filet I kisha ne kompjuter, nuk beja dot sinkronizim me nga iTunes. E zgjidha duke instaluar  app sync for ios 6.0+. faleminderit.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Jailbreak IOS 6.1.2

elvis
In reply to this post by dendi
Programet u instaluar ne regull, problemi I ri qe me ka dale eshte qe nuk bej dot backup ne iCloud.