Iphoni nuk ben sinkronizim me itunesin (nuk e njohin njeri tjetrin)

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphoni nuk ben sinkronizim me itunesin (nuk e njohin njeri tjetrin)

albi
Iphoni nuk ben sinkronizim me itunesin pavaresisht se kam versionin e fundit te itunes dhe pavaresisht se i kam bere hard reset telefonit itunesi nuk e njeh me telefonin tim kjo ndodhi pasi ne telefonin tim u instalua nje program lookout .Si ta rregulloj kete problem pa i bere restore telefonit ?

do te mireprisja cdo ndihme per perdorues mac jo windows .
kam kerkuar shume ne web por nuk kam gjetur zgjidhje deri tani.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphoni nuk ben sinkronizim me itunesin (nuk e njohin njeri tjetrin)

dendi
Administrator
Provo te nderrosh porten usb ose kavon, fike dhe rindize kompjuterin. Nese nuk funksionon provoje te mbash shtypur njehere butonin Home dhe Power sebashku dhe shikoje a e njeh iTunes, perndryshe duhet te besh restore!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphoni nuk ben sinkronizim me itunesin (nuk e njohin njeri tjetrin)

albi
E kam provuar ti nderroj porten e usb dhe hard reset i kam bere me (butonin home dhe sleep) kablli usb eshte ne rregull pasi e karikon telefonin por dhe kur e kaloj ne dfu mode redsn0w e njeh telefonin.Po mendoj seriozisht se duhet ti bej nje restore.


Faleminderit per interesimin!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphoni nuk ben sinkronizim me itunesin (nuk e njohin njeri tjetrin)

dendi
Administrator
Provoje ta fshish komplet iTunes qe te mos ngele anje shenj e tij ne kompjuter dhe te shkarkosh nje version pak me te vjeter, dhe ta provosh nese e njeh apo jo. Perndryshe te ngelet vetem restore!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphoni nuk ben sinkronizim me itunesin (nuk e njohin njeri tjetrin)

albi
In reply to this post by albi
dendi pas shume mundimesh per mos te dashur te formatoj kompjuterin zgjidhja ishte kjo ne apple tim
AppleMobileDeviceSupport.pkg nuk ekzistonte atehere vendosa qe ti bej nje update sistemit per ta rregulluar kete pjese
tashme cdo gje eshte ne rregull.

Kije parasysh nese i ndodh dikujt tjeter ne nje pc mac

Per windows pc mjaftoi vetem qe une ti beja restore iphonit