Iphone 5 nuk më punon me karatat shqiptare

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphone 5 nuk më punon me karatat shqiptare

cocu
This post was updated on .
Pershendetje cuna kam mare nje iphone 5 dhe jo vetem qe nuk me njef sim karten shqiptare por e kam te
pamundur te futem dhe ne menu te tij nuk di si te veproj se e kam per here te pare nuk mund te kuptoj as
versionin e programit ios qe ka dhe as IMEI nuk mund ta nxjerr .
kush mund te me ndihmoje se po me merzit jashte mase
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 5 nuk më punon me karatat shqiptare

dendi
Administrator
iPhone 5 për tu aktivizur në fillim ka nevojë për një kartë sim. Ai që ke ti siç duket është i bllokuar me ndonjë operator të huaj, dhe punon vetëm me kartën sim të operatorit me të cilin është shitur në fillim. E vetmja zgjidhje është të bësh unlock të IMEI që kushton pak, ose të blesh ndonjë gevey për të punuar edhe me kartat shqiptare.

http://www.iphonealbania.net/2013/11/r-sim-9-pro-zhbllokon-cdo-iphone-5c-5s.html