Iphone 4s Unlock

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphone 4s Unlock

QimiBer
Pershendetje stafit .

Kam nje iphone 4s . Pytetja qe deshiroj te bej esht se a me behet full unlock automatik  pas skadimit te kontrates .
D.m.th sipas informatave ne iphoheimei.info kontrata skadon me 22 march.

 Activated        Yes
Telephone      Technical Support Expired
Repairs & Service Coverage            March 22, 2013
SIM Lock           Locked

per momentin e kam te zhbllokuar me ultra gevey.
flm.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4s Unlock

dendi
Administrator
Duhet të kontaktosh me kompaninë me të cilën është i bllokuar, ato mund ta zhbllokojnë nëse e kanë në kontratë përndryshe mund të bësh factory unlock me IMEI onine ose ta mbash me geve sim.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Iphone 4s Unlock

QimiBer
Kerkoj falje per shqetsim por dua te bej pytje si ta shikoj llojin e geve-s sime , eshte X-SIM por nuk di a ben ne iOS 6.1 se momentalisht e kam iOS 6.0.

Respekt per juve , jeni me te miret!

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Iphone 4s Unlock

dendi
Administrator
Si rregull duhet të punojë pasi nëse punon me iOS 6.0 do të thotë që është ndër versionet e reja. Gjithsesi për të qenë i sigurtë provo ti dërgosh një email në faqen zyrtare të x-sim dhe ti pyesësh.