Iphone 4

classic Classic list List threaded Threaded
10 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphone 4

beki
Pershendetje iPhone Albania   .desha  tua para shtroj  nje pyetje kam ber zhbllokimin e iphones 4 ful unlock dmth nga imei por  kur kam futur sim kartel ks valet spom me bajn po ma qet her pas here searching  dhe no service kam ber update ne versionin 6.1.3 poashtu  dhe ristore po prap sfumksionon  kartela dmth pe hap iphonin as jailbreak nuk ka qen kurr ,qka mendoni se mund ket ?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

beki
iphon albania a keni ndojne zgjidhje per ket temen time qe kam hapur apojo. Nese mundeni mem ndimu urgjent bani mir ,se vet sun po  gjej zgjidhje kurqysh sepe di ku asht problemi a te aktivizimi sun e kam be mir apo ka noj prb me hardware ??...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

Paranormal Attack
In reply to this post by beki
provo ti besh restore qe te te aktivizohet me iTunes
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

beki
restore i kam be madje dy her po pra spo rregulloet gjendja njejt sdi qka me i ba ma a ka mundesi me ngec diqka gjat procesit te zhblokimit ,?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

Paranormal Attack
In reply to this post by beki
me jep pak imein ta shikoj
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

beki
012843000711225
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

beki
In reply to this post by beki
???...
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

beki
a qenka full unlock iphone  apo qfar qenka problemi tij??? ..
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

Paranormal Attack
ky i zhbllokuar eshte
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4

beki
sigurt full 100% a? .e pse ateher spo funksionon kur pe fut sim-kartelen dmth valet spo i bajn vetem searching her pas here peqet edhe no service qka mendoni ju qe duhet me i ba nese qenka i zhbllokuar se un gjitha ja kam ba me restore me kejt sdi ma qa i baj ?..