Iphone 4 kalimi nga iOS5.1 ne iOS6.1.1

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Iphone 4 kalimi nga iOS5.1 ne iOS6.1.1

albanian1
Përshëndetje, kam Iphone 4 Jailbrak me Gvei Sim me  iOS 5.1.1 a mundem qe te kaloj ne iOS 6.1.1dhe te beje Jailbrak
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4 kalimi nga iOS5.1 ne iOS6.1.1

dendi
Administrator
Po, mund të kalosh por në fillim duhet të kontaktosh me kompaninë nga ke blerë geveyn për të qenë i sigurtë që punon me iOS 6.1.1
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4 kalimi nga iOS5.1 ne iOS6.1.1

albanian1
Ju faleminderit!
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4 kalimi nga iOS5.1 ne iOS6.1.1

Nikolin
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Iphone 4 kalimi nga iOS5.1 ne iOS6.1.1

dendi
Administrator
Varet nga karta Gevey që ke, nëse ajo e suporton iOS 6 atëherë mund të isntalosh dhe versionin e fundit, por përpara interesohu mirë aty ku e ke bblerë